kuro

Knight Errant is comming to Seattle

04-25-2073

Prolog

Brian Mclaren, stod i elevatoren, mens han kikkede på talende som de steg, fandt det ham underligt at ham var blevet indkaldt til møde her, i Bosten, han havde været i firmaet i mange år, og tjent Ares, gennem mod og med gang, og han var ikke fremmede for selv at tage fat, 2032 var han som en ung mand sendt til Europa, som taktiskrådgiver, der havde han udmærkede sig så godt, at da freden, igen vare kommet var ham blevet chef for den første Knight Errant Security Services, afdeling i Tyskland, det var først i 44 at han var vendt tilbage til New York, han havde fået sin første CEO titel, i et af Ares mindre virksomheder Arms Tek inc.

Men så i 62 blev han flyttede tilbage til Knight Errant, som leder af intern sikkerheds inspektører, dette havde givet ham et ry, der gjort at venner var meget få og listen over fjerner meget lang.

Elevatoren stoppen, og dørende gik på, ikke at fjerner var noget der bekymere ham mere, i hans alder ville mange ønske at kunne være lige så frisk som ham, og han havde da levet et godt liv, og efter hans kones død, hvad kunne så bekymrer ham, ingen kunne røre ham.

Han stoppede op foran døren og rettede på sit tøj, inden han bankede på døren, Kom ind! Brian åbnede døren og som han kom ind stoppede han op igen lavede et lille buk med hovedet, Hr Knight, de ønskede at se mig?

Det er rigtigt Mclaren, sit dem, noget at drikke? Nej tak hr Knight, ok, lad mig komme til sagen da, jeg har lige talt med en gamle ven af min hr Owl, og han har informeret mig, om at man vil give os mulighedet for at kontroller et område i Seattle, og Seattle værende hvad Seattle er, så jeg vil havde dig til Seattle for at hjælpe Ellen Ward, med at gøre det til en god forretning.

Hr Knight, hvorfor mig? Det er ikke den slags ting jeg normalt laver, Knight smilte, Jo hr Mclaren, det er, lige denne type jobs, du og din afdeling normalt udføre, Seattle er undergravet af hemmeligheder, og på en måde af hænger UCAS frem tid af hvad der sker i den by, jeg ønsker min bedste folk, dig til at over se denne sag, forvendt det værste og stol på ingen.

Ok hr Knight, jeg vil søger for at vi ikke bare få en del af byen, men at vil vinder retten til hele byen.

De to mænd forsatte med at udveksle høfligheder med hinanden i et stykke tid, hvor efter Brian rejste sig og forlod kontoret. E5 til E7!

Comments

skjalm Driemon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.