kuro

08 : Monika

Zoo, Bankboks og Udgifter

Zuki var lige kommet hjem fra hendes kur ophold. En gave som jeg havde givet hende, for at få hende ud af huset så jeg havde tid til at sætte kamera op i hendes værelse og i Bens værelse uden de ville finde ud af det. En opgave jeg havde delte følelser om. På den ene side var det en sikker måde at kunne finde ud af om alt ville være som det skulle, men på den anden side var det jo ikke pænt at gøre ved sine venner, men der var jo flere gode ting ved at have billeder fra hendes værelse, jo det var kun for deres egen sikkerheds skyld at han sat kamera op der inde. Ding dong, Brad Wood stod uden for døren. Red jeg har en kontakt som har information om den kvinde du gerne ville have jeg skulle finde for dig, skal jeg sætte et møde op for dig. Monika, kunne det virkelig være, efter så lang tid, efter så mange penge. Brad ja jeg vil gerne have det møde. Sæt det op, “i Zoo ved tiger buret” kom det fra Zuki. Det blev dagen efter kl 12 og ikke fordi jeg var så forbavselse, men Zuki viste det bedste sted at overvære området ved tiger buret. Kl 12 næste dag var jeg ved buret og i klar sikkerhed under Zukis sigte. Jeg mødte en mand der mente han havde information om Monika, men information i den verden jeg lever i koster og hans pris var en fil MDK 82.1 inde fra en sikker data bank. Ok hvis det er den rigtige kvinde så betaler jeg prisen. Manden gik og jeg havde nu en stål kuffert. Hjemme i huset åbnede jeg den sammen med Zuki og de billeder der var i den, fik mig til at tænke tilbage. Det var Monika i de billeder, lidt ældre og hun havde tabt sig lidt, men hun havde ikke mistede sit udsende og hun havde stadigvæk ben der nåede helt ned til jorden, hvilke ben. Stop det Red hun dræbte dig for hendes egen skyld, få de tanker ud af dit hoved. Red er det Monika, Red. Zuki, Monika, Monika, Zuki. Hun ligner en bitch, Red, jeg kan godt skyde hende for dig. Jeg kan ikke lide hende, Red.
Vi brugte en del tid på at finde ud af hvor den bank lå. Banken Step Store, lå på 40. etage i downtown i ungkarle bygningen. Ved nærmere efter syn af banken fandt vi ud af at i -4 etage lå selve bank boksen og ingen havde kommet ind og hentede noget i nu. Alle deres medarbejder var single og den indgangs vinkel så ikke ud til at virke sådan rigtigt. Selv et lille indbrud i en af medarbejdernes lejlighed, gav ikke nogen indgangs vinkel. Problemet var at man skulle ind til selve serverne for at få adgang til den information der var der inde, men man skulle samtidig være på 40. etage for at stoppe en decker der for at sende for hjælp. Vi blev hurtig klar over at det var et job der ville kræve mere en bare os 2. Nuok kunne måske hjælpe med bygnings deckning. Nouk ville gerne hjælpe men han ville heller hjælpe med at sætte os i kontakt med en der viste en hel del om stedet, Ally Cat. Vi lavede en aftale med Ally Cat om at han skulle skaffe et hold til at ordne 40. etage og så skulle vi nok klare -4. Red hvad er det for en fil og hvor kommer den fra. Det er en fil fra Apollo Research, et under firma af Minerva, der forsker i mad og er ejet af Guy Norstorm, men hvad der er i filen ved jeg ikke. Efter lidt undersøgelse af Guy Norstorm, fandt vi ikke nogen indgangs vinkel til filen der, så det var tilbage til den gamle plan. Planen gik som det skulle. Plan lægning er nøglen til alle gode jobs eller også er det held der er nøglen, men vi fik sat et hul igennem til serveren og kom ud og væk uden nogen problemer. Ja det havde kostede nogle penge, men hvis informationerne var rigtige om Monika var det det hele værd. En nu et møde i Zoo. Der blev byttede informationer og det var det. Tilbage i huset studeret jeg informationerne. Monika eller Nikita Slavikova, som hun nu hed, levede tæt på i Tacoma og det så ud som om hun arbejde for Saeder-Krupp, som spion i den Russiske mafia. Nu er der kun tilbage at finde ud af hvordan jeg skal betale hende tilbage, for det hun har gjort mod mig og så skal jeg nok finde en måde at gøre det hele godt igen med Zuki for hun virker ikke helt som hun plejer at være, ved ikke helt hvad der er, men det kan være jeg kan finde ud af det og gøre det godt igen.

Comments

skjalm Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.