Seattle

Seattle
At leve i Seattle

Året er ca. 2073, Seattle er en af de sidste metapoler i det nordlige UCAS omgiver af SSC, forholdet mellem de to lande er noget spændte, men som tingene er lige nu, tjener det begge lande at der er fred mellem dem.

Seattle har 6 millioner sim registeret, hvor de fleste af dem bor i Seattle Downtown, Tacoma, Auburn og Renton, områder som Bellevue, er for de få og rige i Seattle, ud over de 6 millioner som bor i byen som har SIM, er der godt 2 mil uden SIM, de fleste af disse bor i områder som Redmond og Puyallup.

Så i alt er der ca. 8 millioner i Seattle

Mennesker 66%
Elver 13%
Dræve 2%
Orker 16%
Trolle 2%
Andet 1%

2019
Krige mellem US og NAN, er sluttede og freden og den nye verdensorden er ved at synke ind i folks bevidsthed, lå Seattle hen i ruiner, efter udbruddene fra Mt Hood, Mt st. Helens, Mt Rainier og Mt Adams, store dele af byen var styret sammen efter jordskælvene og store dele af byen var begravet i aske, værst var det gået ud over Puyallup, men efter fredsaftale var blevet underskrevet begyndte også flygtninge at strømme ind i byen fra NAN, fra alle dem som ikke ønskede at blive boende NAN styret områder.
Seattle kom under pres fra de mange mennesker og snart kom der flygtnine lejer rundt omkring i udkanten af byen som Redmond Puyallup, Auburn og Renton.

2021-39
I denne tids periode kæmper Seattle med at genopbygge byen, men mange af de planer som blev lagt for genopbyggelsen bliver lagt til grunder da først Goblinization rammer verden, hvilke sender kaos ud over det hele, i 2025 over tager Long Star al politi arbejde i Seattle, Redmond som var ved at rejse sig, efter krigen og de store ødelæggelser med mange nye og store byggerier som stød op omkring den store telekommunikations teknologi, døde helt hen i ’29 under det store crash, som stoppede alt fra den ene dag til den anden, næsten alle virksomheder lukkede i området og alt genopbyggelse stoppede. Kun områderne som Down Town Seattle, Tacoma og Auburn begynder at blive til den by man kender i dag.

2040-53
Seattle centrum står næsten med den skyline vi ser i dag, en ny krig bryder ud denne gang er det blandt de kriminelle i byen og de store virksomheder, mange penge skifter hænder, og områder som Bellevue bliver et lukkede land for kun de rigeste personer i Seattle, mange af de penge som opbygger området tjenes gennem krigen, på samme tid synker Redmond og Puyallup længer ud i elendigheden har man beslutter at ligge den store losseplads i Redmond, og alt genopbyggelse stoppe i Puyallup, da det er blevet for farligt at befinde sig der ude. Udviklingen stopper også i Renton og Auburn.

2054-73
Matrix net i Seattle, bliver lukkede ned af en AI, hvilke skræpper reglerne for brugen af AI og deres kunden, indbygger tallet for Seattle når 6 mil, med man anerkender at tallet er nok meget højder et forsigtigt gæt er ca. 8 mil, men da man ikke kan eller har løst til at lave en folkeoptælling for slumkvarteret i Puyallup eller i ratcity i Redmond, hvor talende nok over skrider alle forventninger er tallet sat til de 8 mil.

Back

Seattle

kuro dennisrjans